5 Ocak 2011 Çarşamba

Anket Doldurarak Para Kazan!!!

Merhaba bu yazıda size internetten para kazanmanın bir başka yolunu göstereceğim.Size söylediklerim hayal hatta yalan bile gelebilir internetten kazanç sağlamak fakat bunların gerçek örnekleri yani site sahipleri epey kazanıyor.Ya bir blog açarsınız ya da oturduğunuz yerden anket doldurup para kazanırsınız!!!





Bu kazançlı sistemi bize sunan firma ise: Lockerz. Lockerz’e üye olduktan sonra tek yapmanız gereken günlük olarak siteye giriş yapıp “LOGIN PTZ” butonuna tıklamak ve Günün Sorusunu cevaplamak olacaktır. Her gün cevapladığınız soru için 2 PTZ, Tıkladığınız LOGIN PTZ -sol alt menüde yer alıyor.- butonu için 2 PTZ kazanacaksınız. Ayrıca referans başına 2 PTZ kazanıyorsunuz ve 20 kişiye ulaşınca LOCKERZ TSHIRT kazanmış oluyorsunuz. TSHIRT kazanmak için 0.10 cent ile 0.25 cent arasında değişen miktarlarda forumlarda paypal ödemesi yapan kişilerden de ilk ödemeyi almış olursunuz. İşleyişi oldukça basit ve güzel olan bu sistemde neden bize bu kadar basit bir şey için para versinler sorusuna ise cevap gayet basit olacaktır. Tabi ki kullanım alışkanlıklarınızı öğrenmek ve buna uygun reklam yapmak =)
Yani firmanın kazandığından emin olabilirsiniz. Ve kuşku duymanıza gerek yok, anket doldurarak para kazanamak istiyorsanız Lockerz sizin için biçilmiş kaftan.
Üye olmak için ücret veren kişileri tercih etmelisiniz. Ancak o kadar vaktim yok hemen üye olmalıyım diyorsanız, lockerz.com adresini ziyaret etmelisiniz. Oldukça basit olan üyelik işlemini tamamladıktan sonra PTZ kazanamaya başlayabilirsiniz. Biriken PTZlerle ise Paypal Ücret Kuponlarından tutunda yüzlerce ürüne sahip olabilirsiniz.
4x The PTZ Nedir?
Lockerz’a yeni eklenen bu özellikle Silver ($4.99) ve Gold($7.99) ücret ödeyerek 30 gün boyunca normalden kazandığınızdan puanlardan daha fazla kazanmaya başlayabilirsiniz. Z-List statüsünde olup-olmadığınıza göre de gold-silver üyelik ücret ve arttırımları değişkenlik göstermektedir.
Video İzleyerek PTZ kazanmaya da devam edebilirsiniz. Bu yeni özellikler oldukça hoş ve insanın kolaylıkla para kazanmasına öncülük ediyor. Üye olun ve sizde para kazanmaya başlayın….

Ama ptzleri biriktirmek gerçekten çok zor! 1300 gibi bir rakam sadece 20-30 cent e denk geliyor.

EMEĞE SAYGI !!!